Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska.

Več o uporabi piškotkov
Košarica Količina:

0


Znesek:

0,00

Pokličite nas na 01 530 26 50
Za odpadni avto akumulator vrnemo 5€ pri nakupu v trgovini pon.-petek: 7h do 17h, sobota: 8h do 13h
×

Nina, vaš osebni svetovalec

Potrebujete nasvet?

Predelava kolesa na elektriko

Predelava kolesa na elektriko
  • Predelava kolesa na elektriko
  • Predelava kolesa na elektriko
  • Predelava kolesa na elektriko
Predelava kolesa na elektriko pomeni daljši doseg brez večjega napora. Cena predelave v električno kolo je sprejemljiva.

Predelano električno kolo z 12 mesečno garancijo! Predelava koles na električni pogon je še posebno zanimiva za starejše osebe,ali za vožnjo v službo, saj boste prišli tja popolnoma sveži in ne prepoteni od napora.

Predelano kolo na električni pogon, si lahko ogledate v naši trgovini na Brnčičevi 29b v Ljubljani. Lahko ga tudi preizkusite, vožnja vas bo navdušila!
Več podrobnosti in tehnične specifikacije...
  • Cena z DDV:

    po ponudbi

  • Šifra artikla:

    A11 02 24 11

Lastni prevzem v trgovini.

Za info nam pišite.

Oddaj povpraševanje

Opis izdelka

Na voljo so različne variante predelave koles na električni pogon. Vsako standardno kolo lahko predelamo v kolo na električni pogon.

Ena od možnosti je, da se motor ne vgradi v pesto kolesa (slika), zato je tudi vzdrževanje kolesa na električni pogon enostavno in ni zamudno.
Motor se namesti pod pedali, zato je tudi zamenjava gume itd. enostavna. Vgrajujemo motorje z močjo 250W ali 750W, ki imajo tudi večji izkoristek in navor, kakor motorji, ki so vgrajeni v pesto kolesa. Ravno ta tehnična rešitev, nas kvalitetno loči od konkurenčnih ponudb.

Kolo na elektriko lahko vozimo kot pedelec (električni motor služi kot dodatna pomoč, sicer pa normalno poganjamo pedali), ali pa popolnoma deluje kot kolo na električni pogon (ni potrebno vrteti pedali).