Mikro inverter APS YC500-EU - Akumulatorji,baterije,sončne celice

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Ključne informacije za kupce.
Košarica Količina:

0


Znesek:

0,00

31 let z vami
Pokličite nas na 01 530 26 50
Za odpadni avto akumulator vam vrnemo 7% od kapacitete pri nakupu v trgovini pon.-petek: 7h do 18h, sobota: 8h do 13h

Mikro inverter APS YC500-EU

Mikro inverter APS YC500-EU
  • Mikro inverter APS YC500-EU
  • 264,18 € vključno z DDV
  • Šifra artikla:

    N6 06 0250

Strošek dostave: 4 €

Info na 01 530 26 50 ali nam pišite.

Zaloga: na zalogi

K izdelku, ki ste ga dodali v košarico, priporočamo tudi...

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Mikro inverter APS YC500-EU za dva solarna modula hkrati. Je kar za 15% bolj efektiven, v primerjavi s standardnim inverterjem!

Mikro inverter APS YC500-EU ima vse potrebne evropske certifikate, kar dokazuje skladnost s EU predpisi. Garancija za mikro inverter APS YC500-EU je kar 10 let!

Cena velja za nakup vsaj 6 kos, torej za vsaj 3kW sončno elektrarno.
Mikro inverter APS YC500-EU

Hitra in poceni namestitev. Mikro inverter se enostavno poveže z dvema solarnima moduloma hkrati. Namesti se neposredno na montažno konstrukcijo, za solarni modul. Maksimalna moč solarnega modula je lahko 310Wp.

Mikroinverterji se lahko med sabo vzporedno povezujejo in tako tvorijo večjo moč mikro sončne elektrarne. Maksimalno lahko povežemo 7 mikro inverterjev v eni veji, kar pomeni 14 modulov.

Mikro inverter deluje le, ko je priključen na omrežno napetost.

Za lastno preskrbo z električno energijo, nudi mikro inverter APS YC500-EU novo, enostavno in poceni rešitev. Montaža je enostavna. Pomembna je tudi možnost modularnosti gradnje.

V primerjavi s centralnim razsmernikom, je mikro inverter APS kar za 15% bolj učinkovit. Mikro inverter APS YC500-EU ima vgrajen ločen MPPT za vsak solarni modul posebej, zato je tudi tako učinkovit.

Pri solarnih elektrarnah s centralnim razsmernikom, lahko le majhna senca, sneg ali umazanija, bistveno zmanjša efektivnost celotne veje. Pri sončnih elektrarnah, ki so grajene z mikro inverterji, pa se proizvodnja elektrike zmanjša le pri tistem modulu, ki je osenčne, vsa ostala površina pa normalno proizvaja elektriko.

Na razpolago je tudi komunikacijska oprema, s katero lahko uporabnik tekoče spremlja dogajanje za vsak solarni modul posebej.

Predvidena življenjska doba je 25 let, to je toliko, kakor pričakovana življenjska doba kvalitetnih solarnih modulov.

Garancija: 10 let 

Tehnični podatki: Mikro inverter APS YC500-EU.jpg