Sončna elektrarna 2,25kW z 7,5kWh li-ion akumulatorji za samooskrbo Cena z montažo - Akumulatorji,baterije,sončne celice

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Ključne informacije za kupce.
Košarica Količina:

0


Znesek:

0,00

31 let z vami
Pokličite nas na 01 530 26 50
Za odpadni avto akumulator vam vrnemo 7% od kapacitete pri nakupu v trgovini pon.-petek: 7h do 18h, sobota: 8h do 13h

Sončna elektrarna 2,25kW z 7,5kWh li-ion akumulatorji za samooskrbo Cena z montažo

Sončna elektrarna 2,25kW z 7,5kWh li-ion akumulatorji za samooskrbo
  • po ponudbi
  • Šifra artikla:

    S2 03 0141-1

  • Velikost:

    Cena z montažo

Lastni prevzem v trgovini.

Info na 01 530 26 50 ali nam pišite.

Dobava: predvidoma 3 dni

Izberi:

VelikostRedna cenaPopustSpletna cena z DDV
Cena z montažo0,00 €0,00 € (0%)po ponudbi
Cena brez montaže0,00 €0,00 € (0%)po ponudbi

K izdelku, ki ste ga dodali v košarico, priporočamo tudi...

Pošlji povpraševanje

Opis izdelka

Idealna sončna elektrarna za napajanje toplotne črpalke, itd.

Sončna elektrarna 2,25kWh z razsmernikom Growatt 3,5kW in 7,5kWh li ion baterijami je zelo primerna za napajanje toplotnih črpalk z električno vhodno močjo okoli 1,5kW, seveda pa bo poleti energija ostala še za napajanje drugih porabnikov.

V kompletu so vsi potrebni elementi za namestitev sončne elektrarne. Sončna elektrarna 2,25kW kW za lastno oskrbo z elektriko za enofazne porabnike je idealno uravnotežena in dosega optimalen izkoristek. Srce sistema je razsmernik Growatt 3,5kW, ki napaja porabnike neposredno iz sončnih celic. Če je energije iz sončnih celic premalo, energijo jemlje iz li-ion akumulatorjev, oz. jo kombinira še z elektriko iz omrežja. Ta sončna elektrarna ne oddaja viškov v omrežje, vse boste lahko porabili sami.

Li-ion akumulatorji, ki hranijo 7,5kWh energije, imajo izredno dolgo življenjsko dobo, kar 6.000 ciklov pri 90% izpraznjenosti. Preberite si na tej povezavi o prednostih li - ion akumulatorjev za sončne elektrarne.

Ker napaja razsmernik porabnike direktno, se baterije manj praznijo, kar podaljšuje njihovo trajnost. Razsmernik Growatt 3,5kW omogoča tudi časovno nastavitev polnjenja akumulatorjev. Tako lahko nastavite da bo polnil akumulatorje iz omrežja le ponoči, torej takrat ko je tok cenejši.

V kompletu je tudi wi-fi modul, ki omogoča spremljanje in spreminjanje parametrov sončne elektrarne na pametnem telefonu.

Ponudba je izredno ugodna in količinsko omejena.