Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Košarica Količina:

0


Znesek:

0,00

29 let z vami
Pokličite nas na 01 530 26 50
Za odpadni avto akumulator vam vrnemo 7% od kapacitete pri nakupu v trgovini pon.-petek: 7h do 18h, sobota: 8h do 13h
Pogoji poslovanja
Cene
Pri nakupih po internetu veljajo Spletne cene.
Spletna cena je cena, ki velja za nakup preko spleta v primeru plačila z gotovino ali z eno od plačilnih kartic, ki so navedene ali s plačilom predračuna z nakazilom na tekoči račun.
Spletna cena velja tudi pri nakupu na obroke.
Spletna cena velja tudi za nakupe v trgovini, Ljubljana, Brnčičeva 29b, če se kupec registrira. 
Če se kupec ne želi registrirati, spletnega popusta ne upoštevamo.

Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik potrdi naročilo (kupec prejme elektronsko sporočilo o statusu Naročilo potrjeno).
Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za ponudnika kot za kupca.
Kupec je dolžan preveriti pravilnost podatkov na računu in o morebitnih napakah obvestiti prodajalca v osmih dneh od prejema. Kasnejših reklamacij ne bomo upoštevali.

Popusti
Spletna trgovina z energijo je zasnovana na popustih za gotovinsko plačilo.

Način plačila
Naročeno blago v vrednosti do 400 € pošiljamo s plačilom po povzetju. Za naročeno blago nad to vrednostjo vam bomo poslali predračun. Po prejemu plačila prične teči rok za dobavo naročenega blaga.

Odpadni avtomobilski akumulatorji - popust v višini 7% od kapacitete akumulatorja
Če nam ob nakupu avtomobilskega akumulatorja oddate odpadni avtomobilski akumulator, bomo za odpadni avtomobilski akumulator ponudili popust v višini 7% od kapacitete akumulatorja. Odpadni akumulator morate vi dostaviti v našo trgovino.

Stroški dostave
Za izdelke, pri katerih ni posebej označeno drugače, velja brezplačna dostava pri nakupu nad 30€. Brezplačna dostava velja za pošiljke na naslov v Sloveniji s hišno številko do nadmorske višine 600m. Zagotovljen mora biti dostop s 5t tovornjakom.

Za dostave izven Slovenije se posebno obračunajo stroški dostave.

Reakcijski čas
Blago, ki je na zalogi, in ki je med delavniki naročeno do 13h, bo dostavljeno naročniku naslednji dan. To ne velja za naročila, ki so dana pred dela prostim dnevom (naročila oddana v petek ali pred prazniki).

Dostava
Dostavo do naročnika opravljajo Slovenske železnice in paketni distributer GLS Slovenija.
Slovenske železnice opravljajo prevoz vseh akumulatorjev, v katerih je kislina v tekočem stanju ter blago, ki je voluminozne narave (solarni moduli od 150W naprej).

GLS Slovenija opravlja prevoz akumulatorjev tipa AGM in GEL ter solarne proizvode, razen solarne module nad 150W.

Prevzem blaga
Kupec mora prejeto blago takoj ob prevzemu pregledati. Če je v poslanem paketu karkoli poškodovano, mora kupec prejem pošilje zavrniti ter nas o tem obvestiti.

Bančna provizija
Bančne provizije za gotovinsko plačilo ne obračunavamo!

Možnost napak
Zaradi velike izbire artiklov na naši spletni strani lahko pride do napak pri cenah. V primeru očitne napake pri ceni, vašega naročila ne bomo sprejeli. Če je napaka pri ceni očitna, vas bomo najkasneje v 24 urah (velja za čas od ponedeljka do petka, za naročilo dano med vikendom velja ponedeljek) po prejemu vašega naročila o tem obvestili in vas seznanili z aktualno ceno.

Vračilo naročenega blaga
Če z artklom, ki ste ga naročili, niste zadovoljni, ga lahko v roku 14 dni na vaše stroške vrnete in kupnino vam bomo povrnili v roku treh dni. Artikel morate vrniti v nepoškodovani embalaži brez vidnih znakov uporabe. Na akumulatorskih terminalih ne sme biti vidnih znakov uporabe.

Nakup na obroke
Omogočamo vam možnost obročnega odplačevanja do 12 mesecev. Najnižji mesečni znesek za obročno odplačevanje je 100,00 EUR, število obrokov pa izberete glede na možnosti, ki jih omogoča ponudnik (Diners, Abanka Visa).

Akcijska ponudba
V akcijski ponudbi so uvrščeni izdelki z visokimi popusti. Ponudba izdelkov v Akcijski ponudbi je začasna. Traja navadno toliko časa, dokler zaloga izdelkov, ki smo jih uvrstili v to ponudbo, ne poide. Pridržujemo si pravico, da umaknemo izdelek iz Akcijski ponudbe brez napovedi.
Cena izdelka s popustom, kot je objavljeno v Akcijski ponudbi, velja le v času objave.

Kupec se z naročilom blaga iz spletne strani www.akumulator.si obvezuje, da sprejema Pogoje poslovanja.

Svetovanje pred nakupom
Prizadevamo si, da za vsak proizvod, ki ga nudimo, objavimo na spletni strani čim več informacij. Pri objavi smo omejeni na informacije, ki jih prejmemo od proizvajalca določenega produkta. Dodatnih informacij praviloma ne moremo ponuditi.

Obiskovalce naše spletne strani prosimo, da si najprej preberejo objavljeno gradivo v zvezi s posameznim proizvodom.

Odgovore na večino splošnih vprašanj v zvezi z akumulatorji, najdete na faq.akumulator.si, odgovore na vprašanja v zvezi s solarnimi sistemi pa na www.energija-solar.si.

Kupcem svetujemo brezplačno pred nakupom v razumnem obsegu. Svetujemo le o proizvodih, ki jih nudimo in ki so kupljeni pri nas. O proizvodih, ki jih ponujajo druga podjetja, ne dajemo mnenj.

Telefonskih navodil v zvezi z namestitvijo solarnih sistemov ne dajemo. Lahko vam ponudimo storitev montažerja.

Svetovanje je lahko po telefonu, vendar v omejenem časovnem obsegu. Na vprašanja, ki nam jih boste posredovali po kontaktnem obrazcu, praviloma odgovorimo v najkrajšem možnem času.

Kupcem, ki imajo več vprašanj, predlagamo, da se vnaprej dogovorijo za sestanek v naši trgovini na Brnčičevi 29b, Ljubljana, saj se jim bomo na ta način lažje popolnoma posvetili.