Solarna LED cestna svetilka 30W - Akumulatorji,baterije,sončne celice

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Ključne informacije za kupce.
Košarica Količina:

0


Znesek:

0,00

31 let z vami
Pokličite nas na 01 530 26 50
Za odpadni avto akumulator vam vrnemo 7% od kapacitete pri nakupu v trgovini pon.-petek: 7h do 18h, sobota: 8h do 13h

Solarna LED cestna svetilka 30W

Solarna LED cestna svetilka 30W
  • po ponudbi
  • Šifra artikla:

    S11 01 29 1

Lastni prevzem v trgovini.

Info na 01 530 26 50 ali nam pišite.

Dobava: predvidoma 30 dni

K izdelku, ki ste ga dodali v košarico, priporočamo tudi...

Pošlji povpraševanje

Opis izdelka

Solarna LED cestna svetilka 30W za poceni, hitro in enostavno namestitev.

Solarna LED cestna svetilka 30W vsebuje vse potrebne sestavne dele za namestitev, razen kanadelabra.

Na kandelaber se namesti LED luč 30W, slovenskega proizvajalca Grah Automotive. Življenjska doba LED luči je 60.000 ur. S klikom na povezavo v modri barvi LED svetilka LSL30, si oglejte na kakšni višini se lahko namesti led svetilka, kakšna površina bo osvetljena, ter kakšna naj bo razdalja med svetilkami.

Solarno elektriko proizvaja monokristalni solarni modul moči 330W. Solarni modul je treba namestiti tako, da bo osvetljenost optimalna, naj ne sme padati senca. Na zahtevo naročnika, se lahko spremeni moč modula.

Vgrajena elektronika omogoča časovno regulacijo delovanja cestne svetilke. Elektronika samodejno vklopi svetilko, ko se začne mračiti. V času delovanja svetilke, pa je mogoče svetilko izklopiti in ponovno vklopiti. Ko je zjutraj svetlobe dovolj, se svetilka spet samodejno izklopi.
Bistvenaga pomena je, da ima elektronika stopnjo zaščite IP66, kar pomeni, da ni občutljiva na vlago.

Ciklična AGM akumulatorja, vsak s kapaciteto 120Ah, sta brez vzdrževanja (dolivanja vode) in imata na zalogi 2.520Wh energije. Kar zadošča za več kot 25 urno delovanje LED svetilke, tudi v primeru slabega vremena.
Če želite podaljšati avtonomijo delovanja v primeru slabega vremena, je mogoče namestiti akumulatorje z večjo kapaciteto.

Solarne cestne svetilke, ki jih nudimo, so se zlasti zelo dobro uveljavile za osvetlitev avtobusnih postajališč. Primer takšnih namestitev v občini Kozje, si lahko s klikom ogledate na tej povezavi.

Solarni modul je nameščen na nosilec, ki se montira na vrhu kandelaba. Akumulatorji se namestijo v plastične škatle in v za to namenjen prostor v tleh.

Nosilni drog mora biti skonstruiran, da prenese maksimalne vetrovne pogoje v Sloveniji. Oglejte si ponudbo nosilnih drogov v zavihku povezani izdelki.

Garancija:  

- 2 leti za solarni modul
- 1 leto za akumulatorja
- 1 leto za elektroniko
Preberite si koristne nasvete o solarnih sistemih na energija-solar.si