Košarica Količina:

0


Znesek:

0,00

33 let z vami
Pokličite nas na 01 530 26 50
Za odpadni avto akumulator vam vrnemo 7% od kapacitete pri nakupu v trgovini pon.-petek: 7h do 18h, sobota: 8h do 13h

Polnilec akumulatorjev HF 12V 5A, S.P.E.

Polnilec akumulatorjev HF 12V 5A, S.P.E.
Polnilec akumulatorjev HF12V 5A, S.P.E za zanesljivo delovanje. V primerjavi s klasičnimi polnilci, ki dosegajo le 70% efektivnosti, imajo visoko ...
  • 180,56 € vključno z DDV
  • ali od 16,48 € / mesec | Izračun obrokov

  • Šifra artikla:

    K1 01 39

Strošek dostave: 3,86 €

Info na 01 530 26 50 ali nam pišite.

Zaloga: na zalogi

K izdelku, ki ste ga dodali v košarico, priporočamo tudi...

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Polnilec akumulatorjev HF12V 5A, S.P.E za zanesljivo delovanje.

V primerjavi s klasičnimi polnilci, ki dosegajo le 70% efektivnosti, imajo visoko frekvenčni (HF) polnilci firme S.P.E kar 90% efektivnost.  To se odraža tudi na znatno manjši porabi energije, kar prinaša pomembne prihranke. Akumulatorji se pri polnjenju s HF polnilci znatno manj grejejo, kar podaljšuje tudi življenjsko dobo akumulatorjem.

Mikroprocesorsko upravljan polnilec S.P.E je namenjen za vse vrste svinčenih baterij - s tekočim elektrolitom, AGM in GEL.

Spridoma se uporabljajo za polnjenje akumulatorjev v viličarjih, čistilnih strojih, dvižnih ploščadi in baterij v navtiki in avtodom-ih.

Visokofrekvečni polnilci akumulatorjev italjanske firme S.P.E so v celoti narejeni v Evropi in so kljub skromni teži pojem robustnosti. 

Polnilec HF 12V 5A S.P.E je originalno ponastavljen za polnjenje gel akumulatorjev. Algoritem polnjenja lahko spremenimo, zato ob naročilu navedite blagovno znamko in model baterij, ki jih boste polnili s polnilcem.

Polnilec je tovarniško opremljen s AC kablom. Na vašo zahtevo lahko polnilcu priložimo tudi DC kabel, opremljen s konektorjem, ki vam ustreza. DC kabel s konektorjem, ni vštet v ceno polnilca.
Polnilec akumulatorjev HF 12V 5A, S.P.E

Proizvajalec: S.P.E Italija
Model: CBHD1 12-5

Garancija: 1 leto
Preberite si koristne nasvete o akumulatorjih in baterijah na faq.akumulator.si