Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Košarica Količina:

0


Znesek:

0,00

29 let z vami
Pokličite nas na 01 530 26 50
Za odpadni avto akumulator vam vrnemo 7% od kapacitete pri nakupu v trgovini pon.-petek: 7h do 18h, sobota: 8h do 13h

Solarni komplet za vikend 600W

Solarni komplet za vikend 600W
  • od 1.448,13 € vključno z DDVRedna cena: 1.683,87 €, Popust: 235,74 € (14%)
  • Šifra:

    S2 03 0520

Strošek dostave: 150 €

Za info nam pišite.

Izberi:

VelikostRedna cenaPopustSpletna cena z DDV
Z Ritar akumulatorji1.683,87 €235,74 € (14%)1.448,13 €
Z Varta akumulatorji1.843,83 €350,32 € (19%)1.493,51 €

K izdelku, ki ste ga dodali v košarico, priporočamo tudi...

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Solarni komplet za vikend 600W z 2kW sinusnim razsmernikom Axpert in dvema moduloma po 300W.

Na izbiro je solarni komplet z Varta akumulatorji 190Ah ali Ritar AGM DC akumulatorji 100Ah.

Solarni komplet 600W ponuja vse sestavne dele, ki so potrebni za izgradnjo solarnega sistema in varno delovanje. Od solarnih modulov, razsmernika, akumulatorjev, do varovalke in drobnega materiala. Tudi to je ena od prednosti, ki nas loči od konkurence.

Srce solarnega kompleta je čisti sinusni razsmernik Axpert 2kW, ki je enostaven za namestitev in upravljanje. V enem ohišju so združene kar štiri naprave: poleg razsmernika še MMPT solarni regulator in polnilec akumulatorjev. S polnilcem je mogoče polniti akumulatorje tudi z agregatom. 

Poleg že naštetih funkcij, lahko Axpert jemlje tudi elektriko iz omrežja, če je le-ta na razpolago.

Premium monokristalni solarni moduli CanadianSolar 300W, se odlikujejo po tem, da nudijo poprečno 11% višji izkoristek, kakor standardni moduli. V kompletu sta dva 300W solarna modula, ki se vežeta zaporedno.

Solarni komplet za vikend 600W, proizvede poleti poprečno dnevno 2.400Wh, pozimi pa poprečno dnevno 600Wh energije.

V poletnem času (april - september) nudi oskrbo z energijo za električne porabnike na vikendu, kot so - manjši hladilnik, vodna črpalka manjše moči, TV, radio, luči, napajanje GSM aparatov, itd.

Na razpolago sta dva modela, ki se med seboj razlikujeta po akumulatorjih:

- z 2 kosoma Varta akumulatorjev12V 190Ah. Skupaj lahko shranita 4.500Wh energije. Akumulatorji Varta 190Ah imajo 400 ciklov pri 50% praznitvi.

- z 2 kosoma AGM DC Ritar Gold akumulatorjev 12V 100Ah. Skupaj lahko shranita 2.400Wh energije. Akumulatorji AGM DC Ritar imajo 650 ciklov pri 50% praznitvi.

Bistvena razlika med eno in drugo vrsto akumulatorjev je: akumulatorji Varta 190Ah nudijo večjo zalogo energije, akumulatorji Ritar pa daljšo življenjsko dobo.

Seveda pa je mogoče na željo kupca, povečati število akumulatorjev ali pa v solarni sistem vključiti akumulatorje z višjo kapaciteto. S klikom na besedilo v modri barvi, si oglejte izbiro cikličnih akumulatorjev.

Predlagamo vam, da nam akumulatorje najkasneje po dveh letih uporabe, dostavite v regeneracijo. Ob sorazmerno majhnem strošku, boste s tem bistveno podaljšali življenjsko dobo akumulatorjev. Obnova akumulatorjev na koncu življenjske dobe, se navadno ne obnese.

V "Povezanih izdelkih" si oglejte še Razdelilno omarico, ki zagotavlja prenapetostno zaščito pred udarom strele, hkrati pa omogoča tudi hiter izklop solarnih modulov.
 
Če želite stalno spremljati delovanje solarnega sistema, vgradite wi-fi napravo, ki vam bo to omogočila.

Ob naročilu, nam prosim posredujte podatek o tipu kritine na strehi, da vam bomo lahko pripravili ustrezno konstrukcijo za namestitev modulov. Poleg tega preverite, če je dolžina kabla v solarnem sistemu ustrezna, ali potrebujete daljši kabel (enota mere je 2 x 5m kabla).

Nadgradnja solarnega sistema:

Veliko kupcev solarnega sistema, želi kasneje širiti sistem. Axpert 2kW omogoča nadalnjo širitev sistema z vgradnjo še dveh solarnih modulov 300W, s čemer se zmogljivost solarnega sistema podvoji. 
Problem nastopi pri akumulatorjih. Akumulatorje ni mogoče enostavno dodati, saj kombinacija "starih" in "novih" akumulatorjev ni dobra. Rešitev je, da se vnaprej predvidi nadgradnjo in se že v startu kupi več akumulatorjev ali akumulatorje večje kapacitete. Če od nakupa do širitve, ni preteklo več kot eno leto, vam lahko obstoječe akumulatorje regeneriramo in tako omogočimo, da ob širitvi ne bo prišlo do okvare.
Solarni komplet za vikend 600W
Preberite si koristne nasvete o solarnih sistemih na energija-solar.si