Košarica Količina:

0


Znesek:

0,00

32 let z vami
Pokličite nas na 01 530 26 50
Za odpadni avto akumulator vam vrnemo 7% od kapacitete pri nakupu v trgovini pon.-petek: 7h do 18h, sobota: 8h do 13h

Sončna elektrarna za balkon 750W DIY

Sončna elektrarna za balkon 750W DIY
  • 655,01 € vključno z DDV
  • Šifra artikla:

    S2 03 0750

Strošek dostave: 3,20 €

Info na 01 530 26 50 ali nam pišite.

K izdelku, ki ste ga dodali v košarico, priporočamo tudi...

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Sončna elektrarna za balkon 750W po sistemu DIY.

Balkonska sončna elektrarna za lastno proizvodnje elektrike. Ko boste namestili solarni panel, vtaknete le še vtikač v vtičnico in ob sončnem vremenu boste proizvajali svojo elektriko. Seveda je mogoče solarne module namestiti tudi na steno, kot nadstrešek ali da stojijo samostojno.

Balkonska sončna elektrarna je sestavljena iz dveh monoktistalnih sončnih celic, skupaj z močjo 750W ter mikro razsmernika.  Za delovanje sončne celice na balkonu do 800W ne potrebujete dovoljenj ali soglasij.

Nosilna konstrukcija za namestitev na balkonsko ograjo ni v kompletu, kupec si jo mora glede na specifičnost balkona pripraviti sam. Solarni modul ima na hrbtni strani aluminijastega okvirja luknje, ki jih lahko uporabite za vpetje na konstrukcijo.

Namestitev je enostavna: na zadnjo stran sončne celice se namesti mikro inverter. Kompletu je priložen kabel z vtičnico dolžine 3m. Če potrebujete daljši kabel, vam ga lahko ob dodatnem plačilu pripravimo.

Če želite dober donos elektrike, mora biti solarni modul obrnjen proti južni strani, če je le mogoče pod kotom okoli 35°. Senčenje solarne površine negativno vpliva na izplen.

Prepričani smo, da vas bo spremljanje donosa elektrike iz balkonske sončne elektrarne navdušilo. S tem boste dodali svoj delež k varovanju okolja ter poskrbeli za delno samooskrbo.

V zavihku "Povezani izdelki" si oglejte Avtomatsko kontrolo DTU - Pro in Smart meter. Izdelka vam bosta omogočila wi fi pregled nad porabo in proizvodnjo solarne elektrike, ter preprečila oddajo viškov v omrežje.
Sončna elektrarna za balkon 750W

Sestavni deli:

2 monokristalna solarna modula Canadian Solar 375W
1 mikro razsmernik Hoymiles HM600
1 zaščitni pokrovček za razsmernik
1 kabel 3m

Garancija:

. solarni modul: 12 let
- mikro inverter: 5 let
Preberite si koristne nasvete o solarnih sistemih na energija-solar.si