Košarica Količina:

0


Znesek:

0,00

34 let z vami
Pokličite nas na 01 530 26 50
Za odpadni avto akumulator vam vrnemo 7% od kapacitete pri nakupu v trgovini pon.-petek: 7h do 18h, sobota: 8h do 13h

Rezervno napajanje 800W

Rezervno napajanje 800W
  • 354,00 € vključno z DDV
  • ali od 12,05 € / mesec | Izračun obrokov

  • Šifra artikla:

    ST 87 0800

Strošek dostave: 5,50 €

Info na 041 275 004 ali nam pišite.

K izdelku, ki ste ga dodali v košarico, priporočamo tudi...

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Rezervno napajanje 800W za ogrevalne sisteme v primeru izpada elektrike, za delovanje obtočnih črpalk.

UPS1000W je namenjeno zlasti za peči na trda goriva in termične solarne panele, v primeru izpada elektrike. UPS za obtočne črpalke, ki mu je treba dodati zunanji akumulator, se avtomatično vklopi ob izpadu elektrike.

Čisti sinusni razsmernik moči 800W, ki je vgrajen v napravi, zagotavlja nemoteno in ne hrupno delovanje črpalk, prav tako pa ne poškoduje elektronike.

Seštevek moči (W) vseh črpalk, ne sme biti večji kot 300W. Črpalke potrebujejo ob zagonu znatno višji tok, kot je nazivni.

Čas delovanja je odvisen od kapacitete akumulatorja. Za 5 -6 urno delovanje UPS za obtočne črpalke, priporočamo 230Ah AGM akumulator.
Čisti sinusni razsmernik pretvarja 12V napetost na 230V, polnilec akumulatorja ter elektronika, ki zagotavlja avtomatičen vklop in izklop akumulatorja, v primeru izpada elektrike. Polnilec akumulatorja ima maksimalno moč 20A.

Ker ima naprava vgrajen čisti sinusni razsmernik, ki oddaja tok, ki je enak omrežnemu, črpalke ne brnijo in ni nevarosti, da bi si elektronika pokvarila.

Pomožno napajanje za peči oz. črpalke ogrevalnega sistema, alarmni in varnostni sistemi, solarno ogrevanje vode, računalnikov, strežnikov, sistemov evidence prihodov, avtomatskih garažnih vrat, električnih ključavnic itd.

Akumulator ni zajet v ceni naprave. Akumulator mora biti stalno priključen na napravo za pomožno napajanje. S tem se avtomatsko polni, ko se samo prazni in ponovno napolni, ko je izčrpan zaradi napajanja črpalk ob izpadu električne napetosti.

Klasičen cenen UPS, ki ima baterije vgrajene v sami napravi, lahko zagotovi le nekaj minutno napajanje. Rezervno napajanje 800W je namenjeno več urni oskrbi porabnikov z elektriko, kar zagotavlja akumulator, ki se namesti poleg naprave.

Za 5-6 urno delovanja, priporočamo nakup 200 - 230Ah cikličnega akumulatorja.

Naprava ima vgrajen LCD zaslon, na katerem lahko spremljamo delovanje sistema, stanje napolnjenosti akumulatorja ter moč priključenega porabnika. LED lučke, kažejo stanje naprave in opozorijo na ev. napako.
Vgrajen je tudi alarm, ki uporabnika opozarja v primeru, ko je akumulator izpraznjen ali v primeru preobremenjenosti UPS-a.

Potrebno je dokupiti kabelsko povezavo z nameščeno varovalko za priklop na akumulator.
Preberite si koristne nasvete o akumulatorjih in baterijah na faq.akumulator.si