TRAKCIJSKE BATERIJE - Akumulatorji,baterije,sončne celice

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Ključne informacije za kupce.
Košarica Količina:

0


Znesek:

0,00

31 let z vami
Pokličite nas na 01 530 26 50
Za odpadni avto akumulator vam vrnemo 7% od kapacitete pri nakupu v trgovini pon.-petek: 7h do 18h, sobota: 8h do 13h

TRAKCIJSKE BATERIJE

TRAKCIJSKE BATERIJE
  • po ponudbi
  • Šifra artikla:

    ST 01 01

Info na 01 530 26 50 ali nam pišite.

K izdelku, ki ste ga dodali v košarico, priporočamo tudi...

Pošlji povpraševanje

Opis izdelka

Na področju trakcijskih (viličarskih) baterij zastopamo ameriško skupino EXIDE. Baterije EXIDE v svoje viličarje vgrajujejo tudi vodilni proizvajalci viličarjev kot so: Jungheinrich, Linde, Still...

Vse baterije imajo vijačne medcelične povezave, kar omogoča odličen kontakt med celicami ter enostavnejše in cenejše servisiranje baterije. Na zahtevo kupca so baterije tovarniško opremljene s sistemom centralnega dolivanja vode v celice.

Za posebne pogoje dela kot npr. v farmacevtski ali živilski industriji, kjer je še poseben poudarek na ekološki neoporečnosti, vam lahko ponudimo trakcijske GEL baterije SONNENSCHEIN. Pri tem tipu baterij ni potrebno vzdrževanje in ni nevarnosti, da bi prišlo do izlitja elektrolita, plinjenje pa je minimalno.

V primeru, da viličarji delujejo na področju, kjer je nevarnost, da zaradi iskrenja pride do eksplozije, lahko na posebno zahtevo kupca ponudimo tudi baterije v proti eksplozijski zaščiti v skladu z evropskimi predpisi in normami ter ustreznimi certifikati.